BYT JGH

Predmetom architektonickej štúdie je návrh interiéru bytu na Jégeho ulici v Bratislave. Byt sa nachádza vo vežovom bytovom dome s panelovou nosnou sústavou s priestorovým nosným systémom. Interiér je navrhnutý pre mladého muža s dôrazom na minimalistické riešenie a s využitím industriálnych prvkov. Ladený je do tmavších, sýtejších odtieňov. V rámci stavebných úprav bude odstránená nenosná priečka nachádzajúca sa medzi kuchyňou a obývačkou. Dôjde tiež k zamurovaniu pôvodného dverného otvoru do kuchyne a taktiež k prerobeniu hygienického jadra spolu so všetkými inštaláciami. V rámci vstupnej haly bude realizovaný regálový šatník s možnosťou uzatvorenia posuvnými dverami.V chodbovom priestore bude použitý drevený obklad s integrovanými nábytkovými dverami v rovine obkladu. Denná zóna otvorená absenciou odstránenej priečky bude tvorená spojenou kuchyňou so stolovaním a obývacou časťou. Priestor je ladený do tmavších farieb s využitím prírodných materiálov a betónových prvkov. Dominantu priestoru tvorí výrazná kuchynská linka doplnená o kuchynský ostrovček. A kruhový jedálenský stôl. Obývačková časť bude tvorená modulovým sedacím nábytkom a minimalistickou TV skrinkou. Priestor je ozvláštnený o betónový veľkoformátový obklad tiahnuci sa celým priestorom.

Projekt: 5/2021
Typ projektu: Rekonštrukcia
Lokalita: Bratislava
Úžitková podlahová plocha: 77,65m2

Zaujala vás naša práca?